Hovězí kližka v omáčce

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Omyté hovězí maso nakrájíme na kostky a na másle v tlakovém hrnci opečeme. Poté ho posypeme paprikou, zamícháme a podlijeme trochou vody. Přidáme pepř, sůl, hořčici a celé stroužky česneku. Dle potřeby přidáme ještě vodu, hrnec uzavřeme a maso dusíme 60 - 75 minut do měkka. Ve sklence studené vody rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Hustou omáčku provaříme, přidáme na nudličky nakrájenou krkovičku a zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…