Hovězí kližka s hráškem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso na plátky, nebo na kousky. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova a přidáme maso, které osmahneme ze všech stran. Přidáme sůl, mexické koření a oloupaný, na drobno nasekaný česnek. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Poté přidáme hrášek, krátce podusíme a šťávu zahustíme jíškou. Krátce povaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…