Hovězí karabáček na světlém pivu

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

1) Maso nakrájíme na 4 díly. Každý díl prošpikujeme slaninou a opečeme zprudka na sádle. 2) Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na tenké plátky a obojí orestujeme na výpeku z masa. 3) K cibuli přidáme rajský protlak a sladkou papriku. 4) Zalijeme pivem, vložíme maso, worcester a bylinky a přikryté vaříme na mírném plameni doměkka. 5) Vyjmeme maso, omáčku zjemníme francouzským máslem. 6) Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…