Hovězí guláš na divoko

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Hovězí kližku odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Na vyškvařené slanině zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova současně s očištěnou zeleninou, přidáme maso, osolíme, zalijeme trochou vody, přidáme koření a dusíme za občasného podlévání horkou vodou. Jakmile je maso dostatečně měkké a šťáva vysmahne, zaprášíme moukou a ještě chvíli dusíme. Maso vyndáme, omáčku ochutíme citronovou šťávou, přidáme karamel, podle potřeby osolíme a přecedíme na maso. Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře a dotazy…