Hovězí carpaccio

Autor receptu: lucie.l.farova (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • dijonská hořčice, 200 g
  • 100 g parmezán
  • 1 kus limetka
  • 2 lžíce olivový olej
  • 0,5 kg hovězí

Hovězí maso rozklepeme, osolíme, opepříme,a řádně potřeme dijonskou hořčicí. Maso zarolujeme, utáhneme ve folii, a necháme zamrazit. Po zmrazení krájíme na tenoučké plátky, klademe na talíř s ruccolou, osolíme, opepříme, zakapeme oliv. olejem. Nahoru nastrouháme parmezán, ozdobíme měsíčkem limetky. K tomu je vhodná bagetka.

Komentáře a dotazy…