Houbový koláč

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 sklenice suchého bílého vína
  • 400 g hub - klouzek (žampion)
  • 1 balení listového těsta
  • 4 lžíce strouhaného eidamu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 celá vejce
  • 2 stroužky česneku

Na oleji zpěníte plátky česneku, přidejte kousky hub, osmahněte, osolte, přelijte vínem a nechte odpařit. Olejem vymazanou formu vyložte těstem, na ně poklaďte houby a pečte při 200°C asi 10 minut. Formu vyndejte, houby přelijte vejci rozmíchanými se sýrem a solí a dopečte.

Komentáře a dotazy…