Holandské řízky.

Autor receptu: piskotka (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Mleté maso vložíme do mísy, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr. Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a přidáme do mísy. Osolíme a opepříme dle vlastní chuti. Směs nejlépe prohněteme rukou, aby se všechny suroviny spojily. Ze směsi odebíráme menší kousky, v dlaních zakulatíme a uděláme placku asi 1,5 cm širokou. Placky obalujeme v mouce, vložíme do rozkvedlaného vajíčka s mlékem a obalíme ve strouhánce. Na rozpáleném oleji pečeme z obou stran do zlatova.

Komentáře a dotazy…