Hobové rizoto jak dělám já

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Já použila mražené houby a to směs hříbku-suchohřiby,babky ,praváky,kozáky. Na omastku zpěníme cibulku,přidáme napůl rozmražené hříbky,přidáme drcený kmín,ml.pepř,trochu soli a asi 1/2 kostky masoxu a dusíme .Vodu nemusíme přidávat ale pokud se zdají hříbky suší tak můžeme trochu podlít.mezi tím si uvaříme 4 sáčky rýže.Pak ji vyjmeme ze sáčků do hrnce vmícháme podušené hříbky a přidáme trochu sušeného česneku ,pokud se Vám zdá rizoto suché možno přidat trochu olivového oleje.pak dáme do trouby asi tak na 20 min .dojít.Podáváme s kyselou okurkou.

Komentáře a dotazy…