Hned měkké perníčky

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme ho na asi 5 mm a vykrajujeme tvary. Klademe je na plech s pečícím papírem, kde je necháme přes noc odpočinout. Druhý den je pečeme ve středně teplé troubě zhruba 8 minut. Hned po vytáhnutí je potřeme rozšlehaným vejcem. Perníčky můžeme zdobit bílkovou polevou - bílek, lžičku citronové šťávy a asi 150 g prosátého moučkového cukru vymícháme dohladka, dáme do sáčku, ustřihneme špičku a zdobíme.

Komentáře a dotazy…