HAMBURSKÁ KÝTA

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
41× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso a z obou stran opečeme. Podlijeme horkou vodou, přidáme koření, hořčici, citron a mraženou zeleninu pod svíčkovou. Dusíme do změknutí masa. Měkké maso vyjmeme a udržujeme v teple. Z hrnce vyndáme citron a koření a šťávu se zeleninou rozmixujeme dohladka. Dolijeme vodou na požadované množství. Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Okurky a šunku pokrájíme na kostičky nebo nastrouháme a na posledních 5-10 minut vaření přidáme do omáčky. Podle chuti dosolíme a vrátíme do omáčky maso. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…