Hamburger "gurmánů"

Autor receptu: Suzan.hejduková (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Jak jednoduchý a táák dobrý. Nic víc potřeba neni než co je v ingrediencích nebo dle vaší chuti. Já jsem tedy vše připravovala na ručním domácím grilu, ale můžete klasicky vše opéci například na pánvi. Jako přílohu jsem zvolila domácí americké brambory, jinak mohou být např. hranolky. Aby bylo mleté co nejkřehčí a ne vysušené stačí zprudka opéci z obou stran jen cca 4 min. Není dobré pokud je mleté vysušené, nejlépe medium a ochut zase podle své chuti. Já přidala klasické koření do mletého masa (směs soly, pepře drceného kmínu a majoránky). Použila jsem směs hovězího s vepřovým.

Komentáře a dotazy…