Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Další fotografie
Grilovaný pstruh
Autor receptu:
Sůl nad zlato
(206 receptů)
Sůl nad zlato
Množství:
pro 4 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava:
2 hod. 30 min.
PT150M
Vaření:
25 min.
PT25M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
4 vykuchaní pstruzi
1 citron
4 lžíce oleje
2 stroužky česneku
petrželová nať
rozmarýn
libeček
sůl
pepř
Pstruhy omyjeme a osušíme, citron nakrájíme na tenké plátky.
Olej promícháme s prolisovaným česnekem a natrhanou směsí čerstvých bylinek.
Olej s bylinkami vetřeme dovnitř pstruha, přidáme plátky citronu a necháme 2 hodiny v chladu odležet.
Pstruha osolíme a opepříme, pak grilujeme 8-12 minut po každé straně, podle velikosti ryby.
Zkuste také
Vepřové kotlety grilované
30
0
0
Mandlová kachní stehýnka
100
3
3
Játrové jehly se šunkou
60
0
2
Švej - žu - žu
30
11
9
Pikantní medová marináda
10
0
2
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.