Feijoada

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Fazole přes noc namočíme. 2) Vepřové maso, slaninu a klobásu nakrájíme na kousky. 3) Cibuli nakrájíme najemno, česnek na plátky. 4) Na oleji orestujeme česnek, cibuli a slaninu. 5) Po chvíli přidáme maso, opečeme ze všech stran, a přidáme žebra, fazole a bobkový list. Zalijeme vývarem. Hodinu podusíme. 6) Rajčata oloupeme, nakrájíme a přidáme je do hrnce spolu s nasekanou chilli papričkou a klobásou. 7) Přidáme šťávu z jednoho pomeranče, pokud je málo tekutiny přilijeme vývar. 8) Osolíme a dusíme doměkka. 9) Vyjmeme žebra a obereme z nich maso, které dáme zase do hrnce. 10) Podáváme s rýží posypané koriandrem se skrojkem pomeranče.

Komentáře a dotazy…