Feferonková panenka

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: 40 min.
+ odležení 24 hodin

Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených
  1. Maso nakrájíme na drobné kousky a dáme do misky. Najemno pokrájíme cibuli a přidáme do masa. Nasekáme najemno i feferonky a přidáme k masu spolu se solí, cukrem, solamylem, worcestrem a sójovou omáčkou, dál ještě přidáme žloutek, olej a pak všechno promícháme. Misku ovineme fólií a necháme v ledničce asi 24 hodin odležet.
  2. Potom obsah misky vyklopíme do pánve bez tuku a restujeme za stálého míchání.

Něco navíc:

Směs je nejlepší s rýží, ale můžeme si k ní dát i čerstvý, nejlépe domácí, chléb.

Komentáře a dotazy…