Fazolový salát s tuňákem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Omytou okurku podélně rozkrojíme, vydlabeme jadérka a obě půlky nakrájíme na plátky, rajčata na osminky, salát na proužky nebo natrháme. Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky. Citronovou šťávu osolíme, opepříme a osladíme, pak všleháme olej. Fazole propláchneme studenou vodou a necháme pořádně okapat. Tuňáka necháme taky okapat a rozdrobíme vidličkou. Ve velké míse přísady promícháme s dresinkem. Můžeme podávat ke grilovaným pochoutkám.

Komentáře a dotazy…