Fazolky navy na tymiánu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Přes noc namočíme fazole a druhý den je vaříme ve dvojnásobném množství vody s řasou kombu, v papiňáku 45 minut. Na oleji osmažíme jemné proužky mrkve a petržele do změknutí, které osolíme. Vmícháme vařené fazole a prohřejeme, nakonec přidáme tamari omáčku, umeocet, stáhneme z plotny a vmícháme tymián. Zavřeme hrnec pokličkou a necháme rozvonět tymián. Podáváme k jakékoliv obilovině. Jako příloha jsou vhodné pohanko-rýžové knedlíky a nezapomeneme na kvašenou zeleninu.

Komentáře a dotazy…