Falešný ruský kaviár

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Lilek podélně rozřízneme, důkladně osolíme, potřeme olivovým olejem a položíme na vymazaný plech. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 25 minut. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na másle v pánvi orestujeme dozlatova. Do ní vmícháme očištěné a na kousky nakrájené houby, opečeme a podlijeme vodkou. Dusíme tak dlouho, dokud se všechna tekutina neodpaří. Odstavíme a dáme vychladnout. Střed vychladlého lilku vydlabeme a v misce vidličkou rozmačkáme. K němu pak přimícháme podušené houby,na jemno nasekané bylinky a nastrouhaný tavený sýr. Podáváme s tmavým chlebem nebo vekou.

Komentáře a dotazy…