Drůbeží škvarky

Autor receptu: kulajda (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
100× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drůbeží maso - kůže, sádlo, odřezky masa
  • 1 lžíce vody

Při přípravě drůbežího masa (kachní,krůtí,husí,kuřecí) nám vznikají odřezky,které můžeme skladovat v mrazničce a násleďně si přepravit vlastní křupavé škvarečky. Sádlo,kůži a zbytky masa nakrájíme na větší kostky,dáme do rendlíku,podlijeme jednou lžící teplé vody a za občasného zamíchání,aby se škvarky nepřilepily uškvaříme hodně dozlatova.Škvarky jsou křupavé až po schladnutí.Osolíme dle chuti.

Komentáře a dotazy…