Domácí paštika z krůtích jater

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Omytá a očištěná krůtí játra alespoň dvakrát umelem, aby byla paštika jemnější. Přidáme prolisovaný česnek, červené víno, tymián a sójovou omáčku. Osolíme, opepříme a necháme 2 hodiny odležet v ledničce. Cibulku opečeme dozlatova na olivovém oleji. Po vychladnutí smícháme s připravenou směsí a ořechy. Na připraven plech podlitý vodou položíme formu a zatlačíme do ní paštikovou směs. Formu můžeme pro výraznější chuť vyskládat krůtí šunkou. Přikryjeme alobalem, propícháme a pečeme na 120°C cca 1 hodinu.

Komentáře a dotazy…