Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…