Domácí malibu z bílého rumu

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Kokos povařte v kokosovém mléce doměkka. Pak nechte vychladnout. Po zchladnutí hmotu rozmixujte v mixéru. Poté přidejte postupně smetanu a cukr. Pro ještě plnější chuť můžete smetanu nahradit kokosovým krémem, který seženete v supermarketu. Na závěr přimíchejte bílý rum. Jeho množství záleží na požadované síle nápoje. Likér by měl alespoň přes noc odležet. Pak jej propasírujte přes drobné sítko, aby v něm nebyly cítit hrubé kousky kokosu. Servíruje se vychlazený.

Komentáře a dotazy…