Domácí jitrnice

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Do hrnce vložte vepřovou hlavu, koleno, jazyk, zalijte studenou vodou a uvařte doměkka. Vychladlé maso oberte z kostí a nakrájejte, přidejte oloupaný nakrájený jazyk. Na kostičky nakrájejte žemle a zvlhčete je masovým vývarem. Maso, játra, vymačkané žemle umelte v mlýnku na maso, promíchejte, osolte, opepřete a ochuťte utřeným česnekem a majoránkou. Prejtem naplňte střívka, zašpejlujte je a krátce povařte ve vývaru.

Komentáře a dotazy…