Domácí Hermelínová pomazánka

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Nejdříve si uvaříme vejce na tvrdo, oloupeme si je, rozpůlíme a do mísy vydlabeme žloutek. Pak si vezmeme struhadlo a na hruhém struhadle si do mísy nastrouháme zbylé bílky a Hermelín. Na jemném struhadle si nastrouháme stroužek česneku. Na kostičky si nakrájíme okurek a cibuli, které přidáme do mísy. Dále do mísy přidáme máslo, jogurt a hořčici. Vše osolíme, opepříme a pořádně promícháme. Pomazánku před konzumací doporučím dát vychladit a rozležet do lednice.

Komentáře a dotazy…