Domácí čokoláda

Autor receptu: Kocicka (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Rozpuštěný tuk smícháme s kakaem, solamylem a cukrem do hladké hmoty. Formičky pro naplnění vypláchneme studenou vodou a naplníme hmotou. Naplněné formičky dáme do chladu ztuhnout. Když je čokoláda ztuhlá, můžeme jí začít vyklápět. Pokud by se vám nedařilo některé kousky vyklopit, potřete formičku zvenku hadříkem namočeným v teplé vodě nebo na chvíli ponořte do horké vody. POZOR: Ponořit jen formičku, čokoláda musí zůstat nad hladinou.

Komentáře a dotazy…