Domácí Cinzano.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Cukr rozpustíme ve vodě , ale nevařit , jenom zahřát asi na 80°C. Pak vlažný roztok nalejeme do 5 litrového demižonu kam přidáme propláchlou a okapanou rýži , vanilkový cukr , nakrájený citron , nastrouhaný oříšek , skořici , hřebíček , nové koření , zázvor a rozmnožené kvasinky. Necháme kvasit až 6 týdnů. Po té stočíme a necháme další 3 týdny uležet. Stočíme do lahví a dáme do chladna. Možno konzumovat.

Komentáře a dotazy…