Dobře naložený hermelín

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Na 1 várku budete potřebovat: 3 hermelíny, 1/2 litru oleje, 2 feferonky, 1 cibuli,2 bobkové listy, 1/2 česneku, barevný celý pepř, nové koření, tymián, papriku sladkou, sůl Hermelíny si rozkrojte na půl a středy posypte červenou paprikou. Česnek smíchejte se solí a rozdělte do středů hermelínů. Na to pak poklaďte na kolečka nakrájenou cibuli a feferonky. Hermelíny zmáčkněte zpátky k sobě. Do zavařovací sklenice nalijte 1/4 litru oleje, přidejte do něj na kolečka nakrájenou cibuli, část koření, tymiánu a feferonek. Opatrně vkládejte hermelíny, koření, cibuli a zalívejte olejem až bude vše ponořené. Na tmavém místě nechte při pokojové teplotě zrát 2 týdny, potom přendejte do lednice.

Komentáře a dotazy…