Dančí biftečky

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Plátky masa omyjeme a naklepeme, osušíme papírovými útěrkami, osolíme a opepříme. Na sádle si orestujeme cibulku, přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Připravíme si marinádu na potření z hořčice, kečupu, koření na divočinu (nebo zvěřinu), kdo má rád, může přidat něco ostřejšího. Cibulku s masem naskládáme do pekáče, přidáme i výpek, trochu podlieme vodou, maso potřeme marinádou z obou stran a dáme do trouby. Pečeme do změknutí. Během pečení maso políváme výpekem. Dobrou chuť!!!

Komentáře a dotazy…