Čína se sójovým masem

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Sójové maso uvařte, dle návodu na sáčku, do vroucí vody nezapomeňte přidat koření na čínu. Hotové sójové kostky sceďte. Na troše oleje zpěňte nadrobno pokrájenou cibulku, přidejte sójové kostky, kostku zeleninového bujonu (kdo ho nemá rád, tak ho samozřejmě vynechá), sůl, pepř, koření na čínu, a důkladně promíchejte. Poté přidejte hořčici, kečup, muškátový oříšek, pokrájenou zeleninu a sójovou omáčku. Zalijte trochou vody a zhruba 15 minut nechte vařit. Pokud vám zbylo příliš šťávy, zahustěte lžící solamylu. Podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…