Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Chilli pasta
Autor receptu:
Jedlík-senior
(212 receptů)
Jedlík-senior
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
30 min.
PT30M
Vaření:
30 min.
PT30M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
10 dkg chilli papriček
1 kg červených paprik
5 dl vody
2 dl octa
1 lžíce cukru krystal
1 lžička soli
1 lžička oleje
bobkový list
několik hřebíčků
bylinky podle chuti
Všechny ingredience svaříme kromě oleje, necháme vychladit, slijeme, rozmixujeme a pak teprve přimícháme olej.
Naplníme do skleniček, sterilovat už nemusíme.
Něco navíc:
Pasta je dobrá do budapešťské pomazánky, k masu i do guláše.
Zkuste také
Tuňáková pomazánka s křenem
20
2
3
Nepravá humrová pomazánka od sousedky
30
1
0
Husí paštika bez pečení
45
7
6
Lučina
100
2
6
Česneková pomazánka s kečupem
20
1
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.