Česká čína rychlá a dobrá

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Vepřové maso pokrájíme na nudličky a dáme na pánev. Mnohdy není potřeba dávat vůbec omastek a když tak jen oříšek sádla. Maso prudce opečeme a stáhneme mírně teplotu. Pak opět zvýšíme teplotu, přidáme sterilovanou zeleninu, skoro nejlepší je lečo, pokud není přímo rozvařené. Nedávám takovou, co obsahuje hrášek, mrkev, kukuřici, fazolky. Po chvilce přisypu pytlík slaných oříšků, opražím a se solením opatrně, podle toho jak jsou slané oříšky. Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco či mletý barevný pepř. Velmi jednoduché, rychlé, dobré. Možnost variací není vyloučena. Nejlepší příloha je čerstvý chleba.

Komentáře a dotazy…