Carpaccio z červené řepy

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Řepu rozdělíme na dva díly, jeden uvaříme a druhý oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Z medu, soli, cherry octa, kmínu, ořechového oleje a tymiánu si připravíme marinádu. Uvařenou řepu nakrájíme na kostky a spolu s plátky syrové řepy naložíme do připravené marinády a necháme marinovat 1 den. Artyčok očistíme a uvaříme. Po uvaření jej rozpůlíme a orestujeme na olivovém oleji s bylinkami. Kozí sýr ochutíme pažitkou a česnekem. Vše upravíme na talíře a posypeme piniovými semínky.

Komentáře a dotazy…