Cannelloni s masovou náplní

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Mleté maso osmažíme na silně rozehřátém oleji. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kostky a smažíme společně s masem. Lístky oregana opláchneme, osušíme a přidáme k masu. Rajčara nakrájíme na kousky, 4 lžíce rajčat a zelený pepř přidáme do nádoby s masem, a vše smažíme za stálého míchání cca 5 minut na mírném ohni, osolíme a opepříme. Těstoviny plníme nádivkou z masa a pokládáme do vymazané ohnivzdorné nádoby. Sýr smícháme s mlékem, osolíme a opepříme, cannelloni obložíme zbylými rajčaty, překryjeme vrstvou sýra s mlékem a posypeme parmezánem. Zapékáme přibližně 30 minut v troubě vyhřáté na 200°C.

Komentáře a dotazy…