Bulgur s kuřecím masem

Autor receptu: lux (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky. Osolíme, okořeníme grilovacím kořením a dáme opéct na pánev. Nebo můžeme použít gril v troubě. Mraženou kukuřici uvaříme ve slané vodě. Bulgur vaříme v poměru 1:3 (voda) a to cca 12 minut. Poté je nutno jej 5 minut nechat dojít pod pokličkou. Až je bulgur hotový přimícháme do něj kukuřici, na talíř na servírujeme a přidáme kuře. Rychlý a také zdravý oběd je hotový :) (k tomu můžeme udělat různý zeleninový salát jako přílohu).

Komentáře a dotazy…