Bulgur s kuřecím masem a zeleninou

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Bulgur připravíme dle návodu na obalu. Na pánvičce si osmahneme najemno nakrájené kuřecí maso, přidáme hrášek, kukuřici, papriku (dávám většinou červenou, ať je jídlo barevné), pórek, okořením oblíbeným kořením (pokud kari či provensálské nemáte rádi, klidně vynechejte a použijte své oblíbené). Nakonec přidám dle chuti zakysanou smetanu. Vzniklou směs vmícháme do bulguru. Bulgur navrch můžeme posypat strouhaným sýrem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…