Bulgur s krůtím masem a sušenými rajčaty

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na menší nudličky a okořeníme grilovacím kořením, sušeným česnekem, solí a kurkumou (uděláme směs koření a nudličky ve směsi obalíme). Na rozpáleném oleji orestujeme maso a opečeme je ze všech stran. Po opečení maso vyjmeme, do výpeku přidáme cibuli nakrájenou na klínky a orestujeme do sklovata, přidáme bulgur a zalijeme ho vývarem (1 díl bulguru + 2,5-3 díly vývaru). Přivedeme k varu, přidáme mraženou zeleninovou směs a přikryté dusíme cca 10 minut. Potom přidáme maso, na kousky krájené namočené sušené rajče a všechno ještě asi 15 minut společně dusíme.

Komentáře a dotazy…