Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Další fotografie
Brynzové sušenky
Autor receptu:
Anna1960
(96 receptů)
Anna1960
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
45 min.
PT45M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
sůl (dle potřeby)
200 g mouky hladké
150 g brynzy
50 g másla
1 lžíce majoránky
1 vejce
Na dohotovení:
1 vejce
kmín
hrubá sůl
sezamová semínka
Mouku prosejeme na vál, přidáme změklé máslo, sůl, brynzu, majoránku a vejce. Vypracujeme vláčné těsto.
Těsto rozválíme na plát, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí, kmínem, sezamovým semínkem.
Takto připravený plát rozkrájíme na čtverečky, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 190°C dozlatova.
Zkuste také
Pantoflíky na oslavu narozenin
30
4
8
Rohlíky lepší než z pekárny
100
31
33
Studený jablkový křen
10
2
3
Mňamka na gril
20
3
4
Masové a žampionové toasty
45
2
2
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.