Brynzové čtverečky

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Brynzu mouku a sádlo smícháme a podle potřeby a lepivosti přidáme mléko a vypracujeme vláčné těsto, které se bude dobře válet. Dáme do ledničky alespoň na půl hodiny odležet. Po odležení vyválíme plát asi 0,5 cm silný a vykrájíme rádélkem čtverečky, které potřeme rozšlehaným vejcem a ozdobíme podle chuti kmínem, paprikou sezamem, kdo má rád hodně slané ještě lehce posolí - pozor brynza je dost slaná. Pečeme při 180 stupníxh do růžova.

Komentáře a dotazy…