Brambory v alobalu s lososem a jogurtem

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Brambory pečlivě omyjte, zabalte je do alobalu a dejte na 45 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Z filetu lososa odstraňte kosti, uvařte ho na páře a nakonec osolte. Rozevřete alobal, z každého bramboru odřízněte plátek, vydlabejte je a uchovejte v teple. Vydlabanou hmotu promíchejte s lososem nakrájeným na kousky, jogurtem, nasekanou petrželkou a ochuťte solí a pepřem. Brambory naplňte připravenou směsí a ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…