Brambory s okurčičkami a jogurtovým dresingem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Vybereme si menší okurky a ty podle chuti nakrájíme. 2) Brambory uvaříme ve slupce. Opět používáme menší kusy. Poté je rozkrojíme na půl (kdo chce, může i oloupat, u nových brambor to není třeba). 3) Karotku a hráškové lusky povaříme 5 minut v horké vodě a pak je necháme chladit ve studené vodě. 4) Karotku nakrájíme na kolečka, lusky přepůlíme, petrželku nakrájíme nadrobno. 5) Vše smícháme dohromady. 6) Z jogurtu, majonézy, soli a pepře si připravíme dresink, kterým vše zalijeme.

Komentáře a dotazy…