Bramborové gnocci s kuřetem a blue cheese omáčkou

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Brambory si uvaříme ve slupce a poté nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce, mouku a sůl a vytvarujeme válečky, ze kterých si nakrájíme malé nočky. Nočky uvaříme ve vroucí vodě, kterou již nesolíme. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme. Na troše oleje opečeme do zlatova a přendáme na vyhřátý talíř a přiklopíme druhým talířem. Do výpeku vylejeme smetanu i zakysanou smetanu a nastouháme jakýkoliv sýr s modrou plísní(NIVA). Mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Dochutíme trochou soli a pepře a přidáme buď sušenou nebo čerstvou na kousky natrhanou bazalku. Poté do omáčky vrátíme zpět maso a necháme prohřát. Omáčkou s kuřecími kousky přeléváme gnocci. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…