Bramboráky s uzeným masem

Autor receptu: kla4 (177 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Brambory si uvaříme ve slupce a oloupeme je. Uzené maso chvíli povaříme a po vychladnutí rozemeleme na masovém strojku. Brambory nastrouháme,osolíme a přidáme mouku. Pomocí válečku tvoříme větší placičky, které plníme uzenou směsí. Pečlive placičky přehneme a okraje prsty přitlačíme. Hotové plcky přendáme na vymaštěný plech a zprudka pečeme v troubě, dokud nedostanou zlatavou barvu. Pak je obrátíme a pečeme i z druhé strany. Pokrájenou cibuli osmahneme, přidáme zelí a zahustíme moukou. Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…