Boloňské špagety jak ze školy

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Do hrnce dáme máslo (olej) na kterém zvolna cca 5 minut za stálého míchání lehce orestujeme česnek, cibuli, mrkev a celer. Zvýšíme teplotu a vmícháme mleté maso. Za stálého míchání je osmahneme dohněda, pečlivě vidličkou rozmačkáme případné hrudky. Přidáme vývar, rajčata, cukr a možno i petrželku. Směs uvedeme do varu, snížíme teplotu a bez pokličky zvolna vaříme za občasného míchání zhruba 1 1/2 hodiny. Potom směs dochutíme. Mezitím si uvaříme špagety. Na talíři můžeme dozdobit strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…