Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Bazalkový ocet
Autor receptu:
Mišička
(25 receptů)
Mišička
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
20 min.
PT20M
Speciální kritéria:
Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
nekolik snítek bazalky
1 l vinného octa
3 stroužky česneku
Čerstvé bazalkové listy a česnek vložíme do čisté uzavíratelné sklenice a zalijeme mírně zahřátým (maximálně na 40 °C) octem.
Sklenici dobře uzavřeme a necháme bazalku s česnekem louhovat při pokojové teplotě 2 týdny. Poté ocet přecedíme a přelijeme do lahve.
Zkuste také
Banán s rumovou omáčkou
20
17
11
Míša zmrzlina
10
2
4
Meruňkový koláč (rychlý a zdravý)
30
1
2
Smažené jahody
20
2
10
Ovesné sušenky podle Lucie H.
45
27
33
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.