Baklažán zapečený s tykví

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Tykev a baklažán nakrájíme na menší plátky, rajčata na kolečka. Plátky baklažánu a tykve posypeme moukou, osolíme a na oleji opečeme. Maso osolíme, opepříme, opečeme a podusíme na cibulce na hustší kaši. Na vymaštěný pekáč rozložíme střídavě osmaženou zeleninu, maso a opět zeleninu. Zalijeme mlékem a smetanou a rozšlehanými vejci. Posypeme strouhaným sýrem a v rozehřáté troubě zapečeme dozlatova. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře a dotazy…