Azu po tatarsku s rýží

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na nudličky a cibuli na drobnější kostičky. Cibuli krátce orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme nakrájené maso a znovu krátce orestujeme. Osolíme, opepříme a zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme protlak a podlijeme vodou. Zamícháme, přikryjeme poklicí a necháme dusit. Mezitím si můžeme připravit rýži. Rýži propláchneme a dáme do mírně osolené vařící vody a vaříme doměkka. K poloměkkému masu přidáme nakrájené okurky a dusíme maso doměkka.

Komentáře a dotazy…