Aspikové vajíčko

Autor receptu: yra (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Vejce opatrně naťukneme, odstraníme skořápku a vylejeme vajíčko tak, aby nám vznikla skořápka jako forma pro aspikové vejce ( já takto dopředu shromažďuji skořápky pokaždé, když potřebuji k něčemu vejce). Na dno vajíčka dáme pokrájenou šunku, na ní vlašský salát, papriku, hrášek, a kousek uvařeného vajíčka. Kombinace však může být jakákoliv, která vám chutná. Dle návodu připravíme želatinu na aspik, kterou mírně osolíme. Připravené vajíčka zalejeme aspikem a necháme zchladnout v ledničce. Před podáváním odstraníme skořápku. Servírovat můžeme na listu salátu a podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…