Aspik z kuřecího masa

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Kuřecí maso uvaříme s kořením a solí, měkké, ale nerozvařené maso nakrájíme na drobnější kousky Vývar procedíme, odlijeme 1/2 l a necháme prochladnout, do vychladlého vývaru zašleháme 20 g sypké práškové želatiny a necháme chvíli nabobtnat, pak za stálého míchání zahříváme na plotýnce až do rozpuštění želatiny, ochutíme octem, cukrem a solí - lepší je ostřejší chuť . Odstavíme a necháme trochu zchladnout, přidáme nakrájené maso a zeleninu, naplníme misky a necháme v chladničce důkladně ztuhnout.

Komentáře a dotazy…