Amur na paprice

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Porce ryby osolíme a opepříme, necháme chvíli odležet. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme mletou papriku, zalijeme trochou vody a povaříme. Ryby vložíme do varného skla, zalijeme připravenou cibulí. Smetanu rozkvedláme s moukou a směsí zalijeme připravenou rybu. V rozpálené troubě pečeme asi 30 minut. Při podávání ozdobíme čerstvou zelenou paprikou nakrájenou na proužky. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…