Aljašská treska pečená na bylinkách, slanině, cherry rajčátkách a zakápnutá citronem

Autor receptu: martina.mysakova (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Rybu osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do pekáčku vymazaného trochou oliv.oleje a zakápneme citronovou šťávou. Dále posypeme mletou paprikou, na plátky nakrájeným česnekem, na kostičky nakrájenou slaninou a pokrájenými rajčátky. Dle chuti přidáme bylinky a znovu zakápneme oliv.olejem. Takto připravenou rybu dáme do předehřáté trouby na 200stupňů a pečeme 20-30minut. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…