Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízky, pomalu a dozlatova usmažené, s jemnou marinádou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky omyjeme, osušíme a přes folii naklepeme. Zakysanou smetanu a jogurt / nebo jen zakysané smetany /smícháme s kořením, bylinkami a olejem. Zamícháme a maso vložíme na noc do této jemné marinády. Další den řízky obalíme v trojobalu. Rozehřejeme troubu a do ní vložíme plech s olejem nebo s pečícím papírem,. Řízky poklademe pěkně vedle sebe na plech. Přidáme překrojenou hlavici palice česneku a necháme odkryté péci dozlatova. / Podáváme s bramborovým salátem z jablek, ředkviček, cherry rajčátek a jogurtu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. prosince 2013
už se těším Odpovědět
Lenny |16. června 2013
už mám na to chuť Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
blanca.mysicka |19. května 2013
dělám podobné je to mňamka Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
Konato |19. května 2013
Tedy, to je super, to budou výborné řízečky - vyzkouším. Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Bobina |17. května 2013
dělám podobně, ale do jogurtu dávám jiné ingredience, toto určitě taky vyzkouším Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |11. května 2013
točím je dokola holky a kuci, fakt křehoučké Odpovědět
Bagorz |25. března 2013
Já taky... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!